×
Rólunk Szolgáltatások Kötélpálya Szállás Árak Ajánlataink Hírek Galéria Gyermekeknek Online foglalás
Facebook Kapcsolat Magyar

Pályázat

SAJTÓKÖZLEMÉNY

CSODASZARVAS TÁJPARK TURISZTIKAI SZOLGÁLTATÁSAINAK FEJLESZTÉSE

2014/02/28

Európai Uniós forrás felhasználásával került sor a Csodaszarvas Tájpark fejlesztésére.

Az NYDOP-2.1.1/I-11-2011-0021 azonosítószámú projekt elszámolható összköltsége 98.473.535 Ft volt, amihez pályázati forrásból 50 százalék intenzitású, 49.236.768 Ft támogatást nyert el a vállalkozás a komplexum fejlesztéséhez.

A Csodaszarvas Tájpark a Rába folyó mentén, Rábahidvég határában a 8-as főút mellett fekszik tizenhat hektáros területen: A tájpark optimális természeti tagoltságát egy három hektáros tó, hét hektár legelő, valamint hat hektár erdő teszi tökéletessé. Ez és az itt élő állatok, a területet határoló folyó és a kiszolgáló létesítmények biztosítják, hogy az ide látogatók biztosan megleljék a számukra kedves programokat.

A két év alatt elkészült fejlesztéssel egy olyan komplexum jött létre, ahol mind a gyermekek, mind a felnőttek megtalálhatják a számukra megfelelő kikapcsolódási formát.

A vendégek fogadása a kapuházban történik, ami az első információs bázisnak felel meg; a közösségi házban csoportos foglalkozások lebonyolítására kerülhet sor, míg a fürdőházban szauna és sószoba kapott helyet, ahol mind gyermekek, mind felnőttek feltöltődhetnek.

Az aktív kikapcsolódás eszközeiként erdei- valamint vízi drótkötélpálya, műfüves focipálya állnak rendelkezésre, míg a vizi kikapcsolódást kedvelőket kenuk illetve a horgásztavon használható hajók várják.

A lelátó és kisszínpad az idődről időre megrendezésre kerülő nagyrendezvények lebonyolítását segíti elő elsősorban.

A fejlesztésről és az elérhető szolgáltatásokról a projekt keretében létrehozott online foglalási rendszer gondoskodik, ami lehetővé teszi a vendégek számára a tervezhető és ütemezhető kikapcsolódás megteremtését.

A vállalkozás célja, hogy a jövőben a park látogatószáma tovább emelkedjen és az ökoturizmus és a helyi és háztáji gazdálkodók gasztronómiájának bemutatásával az emberek vérébe kódolt több száz éves tudás újra felszínre törjön.

Hírek, események

Pályázati felhívás Vas és Zala megyei általános iskolák részére Pályázati felhívás Vas és Zala megyei általános iskolák részére 2020.01.02.

További hírek, események

Pályázati felhívás Vas és Zala megyei általános iskolák részére Szilveszteri ajánlat 11.01-02-03 Z Á R V A ÁLLÁSLEHETŐSÉG 33.-34 heti DRÓTKÖTÉLPÁLYA NYITVA TARTÁS Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Egyesület tábora 07.03-07-ig

Körkereszt motívum:

A körkereszt a világot teremtő Isteni rend jelképe.

Címünk: 9777 Rábahídvég, 035/11. hrsz.|Telefon: 06 30 8700786|E-mail: info@csodaszarvastajpark.hu|Nyitva tartás: 09h - 19h|GPS: N 47° 4'2.129", E 16° 43'46.693"
developed by design2code
Az oldalon előforduló összes cikk, kép újraközléséhez, felhasználásához, más weblapokon való megjelenítéséhez legalább a szerző, illetve a weboldal szerkesztőjének beleegyezése szükséges.