×
Rólunk Szolgáltatások Kötélpálya Szállás Árak Ajánlataink Hírek Galéria Gyermekeknek Online foglalás
Facebook Kapcsolat Magyar

Egyházashollósiak töltötték a legfinomabb kolbászt

2017.02.22. | Szerző: Csodaszarvas Tájpark

A fesztiválok világában, amikor télen is egymást érik a gasztronómiai rendezvények, merész ötletnek tűnhet belevágni egy kolbásztöltő versenybe.

A Csodaszarvas Tájparkban harmadik éve gondolják azt, hogy kellő alázattal lassan elérik, hogy az egykor családias hangulatú rendezvény kinője magát egy, akár a Kárpát-medencét is megszólító kavalkáddá.

Ebben már meg is fogalmazódott a jövőbeli célok egyike, de nézzük, mi történt az idén! Ha számokban kell meghatározni: 13 csapat négy megyéből, 65 versenyző, 130 kilogramm kolbász, 150 ember és négy levágott disznó. Ha nevekben, akkor: Szarvas József zsűrielnök, Körmendi Kastélyszínház Társulat pajtaszínházi előadással, Karak zenekar koncerttel. Ha pedig hangulatban: harmonikaszó, napsütés, sültkolbász-illat, vidámság.

A csapatokat Szarvas József köszöntötte, majd megkezdődött a töltés. A munka végeztével a pajtaszínházban pihentek meg a résztvevők és a látogatók, majd a zsűrizést követően az első három hely mellett két különdíjat is hirdettek a szervezők. Az első helyen végzett egyházashollósi Töltsetek nekem is formációnak a tavalyi nyertes adta át a vándorkupát. A rendezvényt koncert zárta.


Hírek, események

Szállásod mellé most INGYEN élményt adunk! Szállásod mellé most INGYEN élményt adunk! 2018.07.08.

További hírek, események

Szállásod mellé most INGYEN élményt adunk! ZÁRTKÖRŰ RENDEZVÉNY Munkatársat keresünk! Nyári napközis tábor 2018-ban is! Pünkösdi nyitva tartás 2018. 04.13 péntek "Kakasok a borban"

Körkereszt motívum:

A körkereszt a világot teremtő Isteni rend jelképe.

Címünk: 9777 Rábahídvég, 035/11. hrsz.|Telefon: 06 30 8700786|E-mail: info@csodaszarvastajpark.hu|Nyitva tartás: 09h - 19h|GPS: N 47° 4'2.129", E 16° 43'46.693"
developed by design2code
Az oldalon előforduló összes cikk, kép újraközléséhez, felhasználásához, más weblapokon való megjelenítéséhez legalább a szerző, illetve a weboldal szerkesztőjének beleegyezése szükséges.