×
Rólunk Szolgáltatások Kötélpálya Szállás Árak Ajánlataink Hírek Galéria Gyermekeknek Online foglalás
Facebook Kapcsolat Magyar

Beteg gyermekek táboroztatása a Csodaszarvas Tájparkban

2015.07.05. | Szerző: Csodaszarvas Tájpark

2015.07.09-12-ig az "Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Alapítvány" kezdeményezésére a rábahídvégi Csodaszarvas Tájpark ad otthont 18 hemato-onkológiai kezelés alatt álló illetve gondozásra járó gyermek táboroztatásának. Az aktív kezelés alatt álló gyermekek nyaralása nem megoldott, ezért ez a zárt tábor jelenti nekik a nyaralást. A tábor szervezésében és lebonyolításában a Csodaszarvas Tájpark vállalt részt, programokkal járult hozzá a gyermekek minõségi kikapcsolódásához, emellett önzetlen segítségével járulnak hozzá a gyermek hemato-onkológiai osztályon dolgozó gyógypedagógusok és nõvérek.

Az alapítványról:
Az Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Alapítvány alapítója a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Gyermek Onko-Hematológiai Centrumának vezetõje, dr. Masát Péter fõorvos, aki rendszeres résztvevõje a hazai- és a nemzetközi konferenciáknak, szakmai és tudományos munkáját, kutatásait Magyarországon és külföldön egyaránt elismerés övezi. Az alapítvány célja az onko-hematológiai központ mûködésének javításához szükséges mûszerpark fejlesztése, bõvítése, a leukémiás és daganatos gyermekek családjainak szociális segélyezése, valamint a centrumban kezelt beteg gyermekek gyógyulási körülményeinek javítása, nyári táboroztatások szervezése és finanszírozása.


Hírek, események

Álláslehetőségek!!! Álláslehetőségek!!! 2019.03.01.

További hírek, események

Álláslehetőségek!!! Mondd ki az igent zöldben! Szilveszterezz a Csodaszarvas Tájparkban! Ajándékozz élményt karácsonyra! 11.24 vasárnap ZÁRVA 2018.11.01-től a drótkötélpálya az idei évre bezár

Körkereszt motívum:

A körkereszt a világot teremtő Isteni rend jelképe.

Címünk: 9777 Rábahídvég, 035/11. hrsz.|Telefon: 06 30 8700786|E-mail: info@csodaszarvastajpark.hu|Nyitva tartás: 09h - 19h|GPS: N 47° 4'2.129", E 16° 43'46.693"
developed by design2code
Az oldalon előforduló összes cikk, kép újraközléséhez, felhasználásához, más weblapokon való megjelenítéséhez legalább a szerző, illetve a weboldal szerkesztőjének beleegyezése szükséges.