×
Rólunk Szolgáltatások Kötélpálya Szállás Árak Ajánlataink Hírek Galéria Gyermekeknek Online foglalás
Facebook Kapcsolat Magyar

Beteg gyermekek táboroztatása a Csodaszarvas Tájparkban

2015.07.05. | Szerző: Csodaszarvas Tájpark

2015.07.09-12-ig az "Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Alapítvány" kezdeményezésére a rábahídvégi Csodaszarvas Tájpark ad otthont 18 hemato-onkológiai kezelés alatt álló illetve gondozásra járó gyermek táboroztatásának. Az aktív kezelés alatt álló gyermekek nyaralása nem megoldott, ezért ez a zárt tábor jelenti nekik a nyaralást. A tábor szervezésében és lebonyolításában a Csodaszarvas Tájpark vállalt részt, programokkal járult hozzá a gyermekek minõségi kikapcsolódásához, emellett önzetlen segítségével járulnak hozzá a gyermek hemato-onkológiai osztályon dolgozó gyógypedagógusok és nõvérek.

Az alapítványról:
Az Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Alapítvány alapítója a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Gyermek Onko-Hematológiai Centrumának vezetõje, dr. Masát Péter fõorvos, aki rendszeres résztvevõje a hazai- és a nemzetközi konferenciáknak, szakmai és tudományos munkáját, kutatásait Magyarországon és külföldön egyaránt elismerés övezi. Az alapítvány célja az onko-hematológiai központ mûködésének javításához szükséges mûszerpark fejlesztése, bõvítése, a leukémiás és daganatos gyermekek családjainak szociális segélyezése, valamint a centrumban kezelt beteg gyermekek gyógyulási körülményeinek javítása, nyári táboroztatások szervezése és finanszírozása.


Hírek, események

Mondd ki az igent zöldben! Mondd ki az igent zöldben! 2019.02.14.

További hírek, események

Mondd ki az igent zöldben! Szilveszterezz a Csodaszarvas Tájparkban! Ajándékozz élményt karácsonyra! 11.24 vasárnap ZÁRVA 2018.11.01-től a drótkötélpálya az idei évre bezár Liba vacsora-borkóstolóval 11.09-én pénteken

Körkereszt motívum:

A körkereszt a világot teremtő Isteni rend jelképe.

Címünk: 9777 Rábahídvég, 035/11. hrsz.|Telefon: 06 30 8700786|E-mail: info@csodaszarvastajpark.hu|Nyitva tartás: 09h - 19h|GPS: N 47° 4'2.129", E 16° 43'46.693"
developed by design2code
Az oldalon előforduló összes cikk, kép újraközléséhez, felhasználásához, más weblapokon való megjelenítéséhez legalább a szerző, illetve a weboldal szerkesztőjének beleegyezése szükséges.