×
Rólunk Szolgáltatások Kötélpálya Szállás Árak Ajánlataink Hírek Galéria Gyermekeknek Online foglalás
Facebook Kapcsolat Magyar

Alpokalja a Daganatos Gyerekekért Alapítvány tábora

2016.07.17. | Szerző: Csodaszarvas Tájpark

Második alkalommal láttuk vendégül az Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Egyesület szervezésében a szombathelyi onkohematológiai osztály aktív kezelés, illetve utókezelés alatt álló gyermekeit.

A tábort az egyesület elnöke dr. Györke Eszter szervezte szoros együttműködésben a Tájparkkal. A táborozók egészségi állapotára tekintettel a Tájpark ebben az időszakban zárva volt, köszönjük Vendégeink megértését. Az első 3 napban szűkebb körben telt- ekkor a gyermekek és a kórházi segítők voltak jelen, majd az utolsó két napra bekapcsolódtak a családok is, így kb.: 80 főre duzzadt a létszám. A programok felsorolása és a hangulatjelentés helyett beszéljenek a képek!!! Jövőre Veletek ugyanitt!!! <3

Alpokalja a Daganatos Gyermekekért FB oldal képekkel

...még több kép, itt!

 

 


Hírek, események

Virtuális séta a Tájparkban Virtuális séta a Tájparkban 2018.09.04.

További hírek, események

Virtuális séta a Tájparkban Drótkötélpálya ŐSZI nyitva tartás Köszönet Felszabadult szállás időpont:08.24 péntek-08.26 vasárnap, VENDÉGHÁZ! Szállásod mellé most INGYEN élményt adunk! ZÁRTKÖRŰ RENDEZVÉNY

Körkereszt motívum:

A körkereszt a világot teremtő Isteni rend jelképe.

Címünk: 9777 Rábahídvég, 035/11. hrsz.|Telefon: 06 30 8700786|E-mail: info@csodaszarvastajpark.hu|Nyitva tartás: 09h - 19h|GPS: N 47° 4'2.129", E 16° 43'46.693"
developed by design2code
Az oldalon előforduló összes cikk, kép újraközléséhez, felhasználásához, más weblapokon való megjelenítéséhez legalább a szerző, illetve a weboldal szerkesztőjének beleegyezése szükséges.