×
Rólunk Szolgáltatások Kötélpálya Szállás Árak Ajánlataink Hírek Galéria Gyermekeknek Online foglalás
Facebook Kapcsolat Magyar

Egyesület

Az egyesület szolgáltatásának célja, feladata:

Az alapszabályban megfogalmazottak szerint az egyesület közreműködik a Csodaszarvas Tájpark üzemeletetése során felmerülő programokban: a természetközeliség jegyében a Tájparkban a tanösvény üzemeltetését segíti, a Tájparkon kívül a Rába, mint vizes élővilág, illetve az Őrség-Hegyhát természeti jelenségének bemutatásában közreműködik; a régi szakmák megismertetésének jegyében segíti a Tájpark kézműves udvarának működtetését, a Tájparkon kívül közreműködik gazdaságok, műhelyek látogatásában; a kultúra jegyében az egyesület aktívan részt vesz a rendezvények szervezésében, a nyári táborok kulturális tartalmának megtöltésében, Tájparkon kívül a környék nevezetességeinek, múzeumainak látogatásában.

Az egyesület fő célja a gyerekek természetközeliségén keresztül megismertetni a családokat nemzeti és helyi értékeinkkel..

Más intézményekkel történő együttműködés:

Az elsődleges célcsoportunkból adódóan az egyesületünk kiemelt partnerei az iskolák, könyvtárak, művelődési – és kulturális központok. Rájuk építve és velük kialakítva szervezzük a Tájpark adottságaira támaszkodó szolgáltatásokat és a Tájparkon kívüli programokat. A közreműködésünkkel jelennek meg elfelejtett szakmák, mesteremberek, alkotók és művészek. Együttműködünk egyesületekkel, művészeti alkotó csoportokkal, magánemberekkel és olyan vállalkozásokkal, amelyek segítik a Tájpark komplex szolgáltatását.

Partnerünk a Vasvári Múzeum az interaktív kiállításával; Pannon Helyi Termék Klaszter a termelők és a kézművesek tudásával; a Vasi Hegyhát – Rábamente Közhasznú Turisztikai Egyesület a promóciós és marketing támogatásával, programszervezésével; a Béri Balogh Ádám Néptáncegyüttes a sorozatos táncházaival; a Weking Egyesület a vízi túrák lebonyolításával; a Vén Gesztenye Csárda a gyermekek étkeztetésével; a vasvári, szentgotthárdi és körmendi könyvtárak a gyermekek integrálásával; a Nádasdi Hétdombi Íjász Egyesület a sorozatos íjász programok megtartásában; a zalaegerszegi és szombathelyi falumúzeum munkatársai a foglalkozásaikkal.

Egyesület adószáma: 18293807-1-18

Egyesület alapszabálya

Beszámoló a Kőszegi SOS gyermekfalu táboroztatásáról

Beszámoló 2012

Beszámoló 2013

Beszámoló 2014

Beszámoló 2015

Beszámoló 2016

Beszámoló 2017

 2015-től évente átlagosan 40-50 gyermek nyári táborozását szervezte és bonyolította az egyesület.

2018-ban 400 gyermek vett részt Vas megyéből a "Hulladék nem szemét" elnevezésű workshopunkon

 

Hírek, események

11.01-02-03 Z Á R V A 11.01-02-03 Z Á R V A 2019.11.01.

További hírek, események

11.01-02-03 Z Á R V A ÁLLÁSLEHETŐSÉG 33.-34 heti DRÓTKÖTÉLPÁLYA NYITVA TARTÁS Alpokalja a Daganatos Gyermekekért Egyesület tábora 07.03-07-ig Mondd ki az igent zöldben! Szilveszterezz a Csodaszarvas Tájparkban!

Körkereszt motívum:

A körkereszt a világot teremtő Isteni rend jelképe.

Címünk: 9777 Rábahídvég, 035/11. hrsz.|Telefon: 06 30 8700786|E-mail: info@csodaszarvastajpark.hu|Nyitva tartás: 09h - 19h|GPS: N 47° 4'2.129", E 16° 43'46.693"
developed by design2code
Az oldalon előforduló összes cikk, kép újraközléséhez, felhasználásához, más weblapokon való megjelenítéséhez legalább a szerző, illetve a weboldal szerkesztőjének beleegyezése szükséges.