×
Rólunk Szolgáltatások Kötélpálya Szállás Árak Ajánlataink Hírek Galéria Gyermekeknek Online foglalás
Facebook Kapcsolat Magyar

Egyesület

Az egyesület szolgáltatásának célja, feladata:

Az alapszabályban megfogalmazottak szerint az egyesület közreműködik a Csodaszarvas Tájpark üzemeletetése során felmerülő programokban: a természetközeliség jegyében a Tájparkban a tanösvény üzemeltetését segíti, a Tájparkon kívül a Rába, mint vizes élővilág, illetve az Őrség-Hegyhát természeti jelenségének bemutatásában közreműködik; a régi szakmák megismertetésének jegyében segíti a Tájpark kézműves udvarának működtetését, a Tájparkon kívül közreműködik gazdaságok, műhelyek látogatásában; a kultúra jegyében az egyesület aktívan részt vesz a rendezvények szervezésében, a nyári táborok kulturális tartalmának megtöltésében, Tájparkon kívül a környék nevezetességeinek, múzeumainak látogatásában.

Az egyesület fő célja a gyerekek természetközeliségén keresztül megismertetni a családokat nemzeti és helyi értékeinkkel..

Más intézményekkel történő együttműködés:

Az elsődleges célcsoportunkból adódóan az egyesületünk kiemelt partnerei az iskolák, könyvtárak, művelődési – és kulturális központok. Rájuk építve és velük kialakítva szervezzük a Tájpark adottságaira támaszkodó szolgáltatásokat és a Tájparkon kívüli programokat. A közreműködésünkkel jelennek meg elfelejtett szakmák, mesteremberek, alkotók és művészek. Együttműködünk egyesületekkel, művészeti alkotó csoportokkal, magánemberekkel és olyan vállalkozásokkal, amelyek segítik a Tájpark komplex szolgáltatását.

Partnerünk a Vasvári Múzeum az interaktív kiállításával; Pannon Helyi Termék Klaszter a termelők és a kézművesek tudásával; a Vasi Hegyhát – Rábamente Közhasznú Turisztikai Egyesület a promóciós és marketing támogatásával, programszervezésével; a Béri Balogh Ádám Néptáncegyüttes a sorozatos táncházaival; a Weking Egyesület a vízi túrák lebonyolításával; a Vén Gesztenye Csárda a gyermekek étkeztetésével; a vasvári, szentgotthárdi és körmendi könyvtárak a gyermekek integrálásával; a Nádasdi Hétdombi Íjász Egyesület a sorozatos íjász programok megtartásában; a zalaegerszegi és szombathelyi falumúzeum munkatársai a foglalkozásaikkal.

Egyesület adószáma: 18293807-1-18

Egyesület alapszabálya

Beszámoló a Kőszegi SOS gyermekfalu táboroztatásáról

Beszámoló 2012

Beszámoló 2013

Beszámoló 2014

Beszámoló 2015

Beszámoló 2016

 

Hírek, események

Szállásod mellé most INGYEN élményt adunk! Szállásod mellé most INGYEN élményt adunk! 2018.07.08.

További hírek, események

Szállásod mellé most INGYEN élményt adunk! ZÁRTKÖRŰ RENDEZVÉNY Munkatársat keresünk! Nyári napközis tábor 2018-ban is! Pünkösdi nyitva tartás 2018. 04.13 péntek "Kakasok a borban"

Körkereszt motívum:

A körkereszt a világot teremtő Isteni rend jelképe.

Címünk: 9777 Rábahídvég, 035/11. hrsz.|Telefon: 06 30 8700786|E-mail: info@csodaszarvastajpark.hu|Nyitva tartás: 09h - 19h|GPS: N 47° 4'2.129", E 16° 43'46.693"
developed by design2code
Az oldalon előforduló összes cikk, kép újraközléséhez, felhasználásához, más weblapokon való megjelenítéséhez legalább a szerző, illetve a weboldal szerkesztőjének beleegyezése szükséges.