×
Rólunk Szolgáltatások Kötélpálya Szállás Árak Ajánlataink Hírek Galéria Gyermekeknek Online foglalás
Facebook Kapcsolat Magyar

Szolgáltatások

Disznóölés

A program ára a létszám és az igények alapján kerül kialakításra.

A disznóvágásba természetesen vendégeink is bekapcsolódnak!

...ízelítőül egy "átlagos disznóölés:

Kora reggel egy lélekmelegítő fogópálinka után megkezdődik a munka:

Pörzsölés, tisztítás, rendfa felállítása és a hús feldolgozása.

Időközben felfűtjük a katlanokat, ahol a hurkába való finomságok főnek.

Kóstolni kötelező!

Közben reggeli: friss hagymás máj, sült vér, házi kenyérrel, tört burgonyával

A füstre való húsok előkészítése (igény szerint)

Zsírszalonna kockázása és tepertősütés

Bőrke kóstolás

Kolbász, hurka, disznósajt töltésének előkészületei

Vacsoramenü:

Disznótoros húsos káposzta házi kenyérrel

Véres, májas hurka

Fokhagymás pecsenye párolt káposztával, sült burgonyával, házi savanyúsággal

(ettől a menütől előzetes egyeztetéssel el lehet térni!)

Igény esetén a mulatsághoz zenészt is biztosítunk, valamint a megfáradt vendégek részére szállást is tudunk biztosítani!

Napközben időjárás és igény szerint elérhető kiegészítő programok:

- szaunahasználat

- horgászat

Képek

Disznóölés 1
Disznóölés 2
Disznóölés 3
Disznóölés 4
Disznóölés 5
Disznóölés 6

Ár: 0 Ft / egyéni megállapodás szerint

kiemelt ajánlat

mások mondták

“ Hálás köszönet mindazért az áldozatos munkáért, amit megtettetek azért, hogy ez a buli sikeres legyen. Az is lett! Csak pozitív visszajelzéseket kaptunk, úgy érzem mindenki nagyon jól érezte magát, a hely hangulata maradandó, az étel nagyon finom volt! A sajtok ízletesek, a töpörtyűkrém szenzációs, a pörkölt pedig isteni volt! Az egyik vendégünk szerint az utóbbi évek legjobb pörköltjét ette nálatok! Nővérkém szerint –aki szakmabeli- minden tökéletes volt. Gratula a csapatnak! Amit kiemelt, hogy rajtatok valóban érezni lehetett, hogy ti mindent megtesztek azért, hogy itt mindenki jól érezze magát. Igazi vendéglátás! Egy másik barátunk szerint ez a buli kenterbe vágta azt a 150 fős puccos lagzit, ahol nemrég jártak. Az egész csapatnak nagyon megtetszett a Tájpark, szerintem nem utoljára jártak nálatok! Még egyszer ezer köszönet mindenért! Igazán emlékezetes marad ez az este számunkra! Sok puszi! ” (50 fős születésnap)

“ Szeretnék köszönetet nyílvánítani a lehetőségért, hogy ismét eltölthettünk szűk baráti körben egy nyugodt és felettébb hasznos, kellemes napot a Csodaszarvas Tájpark területén. Igazán hálás vagyok (vagyunk) érte és remélem, hogy jövőre is lesz lehetőségünk kihasználni a hely vendégszeretetét! Boldog Új Évet Kívánok a teljes személyzetnek, jövőre találkozunk, puszik! :) Sarkadi Péter és barátai ” (Sarkadi Péter, Szombathely)

“ Köszönjük az élményeket, amit itt átélhettünk! ” (Szilvi, Csenge, Matyi, Rózsa)

“ Köszönjük! Csodálatos gyermeknapot töltöttünk itt. Köszönjük a park munkatársainak a fogadtatást és a vendéglátást! Bátran ajánljuk barátainknak és ismerőseinknek! Számunkra felejthetetlen élmény volt! ” (Pórszombat település apraja- nagyja)

“ Gratulálunk! Csodaszép a Tájpark! Fantasztikus élmény volt! Köszönjük a lelkes hozzáállást! ” (Olcsai-Kiss Z.Ált.Isk. kiváló tanulói)

Címünk: 9777 Rábahídvég, 035/11. hrsz.|Telefon: 06 30 8700786|E-mail: info@csodaszarvastajpark.hu|Nyitva tartás: 09h - 19h|GPS: N 47° 4'2.129", E 16° 43'46.693"
developed by design2code
Az oldalon előforduló összes cikk, kép újraközléséhez, felhasználásához, más weblapokon való megjelenítéséhez legalább a szerző, illetve a weboldal szerkesztőjének beleegyezése szükséges.